Excel voor financials

Haal meer uit Excel! Het leertraject Excel voor Financials is speciaal ontwikkeld voor onze young finance professionals, die hun skills binnen Excel willen verbeteren. 

Tijdens deze training leer je hoe Excel het meeste werk voor jou kan doen. Onderwerpen als data ombouwen en complexe vraagstukken oplossen en het samenstellen van dashboards door middel van (pivot) draaitabellen met slices komen aan bod. Je krijgt relevante trucs die je direct in de praktijk kunt toepassen. 

Masters Academy Partner: CMI
Aantal avonden: 2
Maximaal aantal deelnemers: 15

Lesdata: 6 september 2023, 13 september 2023

 

'Binnen twee dagen meer inzicht krijgen in functies, draaitabellen, formules en grafieken? Het is allemaal voorbij gekomen tijdens de cursus ‘Excel voor Financials’. Met een ervaren docent voor de groep die Excel dagelijks gebruikt in zijn werkveld waren het twee leerzame avonden bij de Masters Academy. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn binnen Excel was het de eerste avond voornamelijk zelf proberen en oefeningen maken uit de syllabus. Hier waren voor alle functionaliteiten binnen Excel meerdere opdrachten te vinden, waarmee thuis nog verder geoefend kon worden mocht dat nodig zijn. Voor de zwaardere functies zoals het schrijven van macro’s en deze toepassen in de werksheets hebben we de tweede avond ruim de tijd genomen. Kortom, voor iedere gebruiker wat wils!'
Vince van Zeeland
Volgde de training Excel voor financials

Informatie:

  • Locatie: Schiekade 45, Rotterdam
  • Datum: 6 september 2023
  • Duur: 2 avonden
  • Kosten: €825,-