Personal Empowerment

Tijdens de training personal empowerment nemen we je mee in de verschillende gedachten die we aanmaken. Het doel is dat je jezelf leert zien als iemand die in staat is om (lastige) beslissingen te nemen en om te gaan met de verschillende situaties die zich kunnen voordoen.

Het is de bedoeling dat jij jezelf bij de hand neemt en jezelf in beweging leert zetten, zelfs als je allerlei hobbels op de weg ziet.

Tijdens dit proces is het fundamenteel dat je ziet dat ongemak niet alleen van externe dingen komt. Nee, het is ook een innerlijk proces dat jij onder controle kan houden en kan besturen. Om ervoor te zorgen dat iemand zichzelf op die manier ziet, moet hij een goede hoeveelheid zelfrespect hebben. Een positief zelfbeeld ontwikkelen, betekent dat we meer vertrouwen zullen hebben in onze vermogens. Daarbij zullen we op onze kracht vertrouwen om alles wat we niet graag hebben, te veranderen.

Het zal moeilijk zijn om vooruit te komen, als we geen risico’s nemen. De confrontatie aangaan met de werkelijkheid helpt ons in te zien dat onze problemen zelden zo erg zijn als we dachten. En dat we de vaardigheden bezitten die we nodig hebben om de obstakels te overwinnen. Durf jij met jezelf aan de slag te gaan?

Masters Academy Partner: Masters Academy
Aantal avonden: 2
Maximaal aantal deelnemers: 15

Lesdata: Do 10 november 2022, do 24 november 2022,

 

 

Informatie:

  • Locatie: Schiekade 45, Rotterdam
  • Datum: Do 10 november 2022
  • Duur: 2 avonden
  • Kosten: €495,-