Power BI

Word Power BI reporting specialist in de snelst groeiende BI tool ter wereld!

Je bent als finance professional goed in staat om cijfers te doorgronden. BI zorgt ervoor dat je analyses en rapportages steeds sneller, makkelijker en accurater kunt uitvoeren. Kort gezegd: meer doen in minder tijd. In het leertraject Power BI maak je in zes avonden, zowel in theorie als in de praktijk, kennis met Power BI. Je leert alles over de opbouw en licentiestructuur, het importeren en opschonen van data, het bouwen van fantastische rapportages en dashboards en het gebruik van de programmeertaal DAX.

Na afloop van de training ken je Power BI van binnen en buiten. Je kunt Power BI effectief gaan inzetten bij diverse organisaties en als financial het verschil gaan maken met geavanceerde rapportagetechnieken. Dit alles op basis van je data uit diverse bronnen zoals CSV, Excel of SQL
Server.

Masters Academy Partner: Power BI Academy
Aantal avonden: 6
Maximaal aantal deelnemers: 10

Lesdata: 13 maart, 20 maart, 27 maart, 3 april, 24 april, 8 mei

 

'Je ziet dat Power BI een snel groeiende tool binnen onze wereld is. Toen ik zag dat Master in Finance de cursus Power BI aanbod heb ik mij gelijk ingeschreven.
De cursus bestond uit 6 avonden op het kantoor in Rotterdam. Het fijne aan de cursus was dat het niet alleen maar luisteren was. Elke les gaf de docent aan wat hij graag wilde behandelen, waarnaar we eindelijk de mogelijkheid kregen om zelf aan de slag te gaan. Waarbij er ook een open en vertrouwde sfeer was om vragen te kunnen stellen aan de docent of om te overleggen met een collega.
Achteraf kan ik met zekerheid zeggen dat het een waardevolle cursus is om mijzelf te ontwikkelen. De 6 avonden geven een mooi beeld met wat je allemaal kan met Power BI en de mogelijkheden binnen een organisatie. Ik raad dan ook iedereen aan zich zeker te verdiepen in het programma van de Master Academy om jezelf te blijven ontwikkelen.'
Wendeline Lissenberg
Volgde de training Power BI Basis

Informatie:

  • Locatie: Zipperz
  • Datum: 13 maart 2024
  • Duur: 6 avonden
  • Kosten: €1880,-