Workshop RPA Robotics

Ontwikkelingen gaan snel en daardoor verandert ook het beroep van de Financial. Robotic Process Automation (RPA) ontwikkelt zich in een rap tempo, ook binnen Finance.

RPA maakt het mogelijk om repetitieve werkzaamheden achter een computer sneller te laten uitvoeren. 

Met RPA doet een software robot letterlijk wat een persoon achter een computer nu ook doet. Denk hierbij aan routinetaken zoals het invullen van een formulier, het ophalen van gegevens of het genereren van een Excel rapportage. 

Door RPA te implementeren in je dagelijkse werkzaamheden krijg je dus ruimte om meer tijd te besteden aan complexere en meer waardevolle werkzaamheden.

Wil jij de basis van RPA leren en kennis maken met deze technologie? Nieuwsgierig naar de inzet van RPA in je dagelijkse werkzaamheden?

Dan is dit je kans! Schrijf je nu in voor de RPA workshop! 

RPA RPA is een vorm van robotisering waarbij software (de RPA-robot) menselijk handelen overneemt en eenvoudige en herhalende werkzaamheden uitvoert
Doel Doel is om collega’s kennis te laten maken met dit systeem. Ik heb cursus via Masters Academy gevolgd en ik gebruik het dagelijks voor het uitvoeren van mijn werkzaamheden bij Boskalis. Ik heb inmiddels wat basiskennis van het systeem die ik kan delen met collega’s die geen idee hebben hoe het werkt of die geïnteresseerd zijn in RPA.
Voor wie? Voor iedereen die betrokken is bij het organiseren en verbeteren van processen en affiniteit heeft met de toepassing van ICT om bedrijfsprocessen te verbeteren. Het is een introductie in de vorm van een “workshop” waar ik ga laten zien wat Robotic Process Automation is en hoe het werkt. 
Wat gaan we doen? Aan de hand van een korte processimulatie ga ik laten zien hoe de robot werkt. Zo kunnen ze zelf de besparing in tijd en energie zien die het oplevert. Iedereen gaat de basisversie van het systeem downloaden en we gaan wat oefeningen doen tijdens de workshop.

Masters Academy Partner: Masters Academy
Aantal avonden: 1
Maximaal aantal deelnemers: 15

Lesdata: 28 juni 2023

 

 

Informatie:

  • Locatie: Schiekade 45, Rotterdam
  • Datum: 28 juni 2023
  • Duur: 1 avond
  • Kosten: €225,-