Training arbeidsrecht

Als HR Professional ontkom je er niet aan om op de hoogte te zijn van de meest recente wet- en regelgeving.

De werknemer geniet veel bescherming in het Nederlandse recht. Zo kan hij of zij niet zomaar worden ontslagen en heeft hij of zij recht op vrije dagen. Echter, een werkgever heeft ook verplichtingen! Al deze rechten en plichten zijn vastgelegd in wetten en regelingen, veelal wordt hiermee gerefereerd naar het ‘Arbeidsrecht’. 

Het arbeidsrecht is geregeld in boek 7 van het Burgerlijk Wetboek. Maar, hoe fijn is het om niet bij elke vraag of kwestie in het Wetboek te hoeven duiken? Na deze training ben jij op de hoogte van de belangrijkste wet- en regelgeving en weet je dit in de praktijk toe te passen.  

Een greep uit de onderwerpen die besproken zullen worden: de arbeidsovereenkomst, ziekteverzuim, goed werkgeverschap vs goed werknemerschap, reorganisaties, medezeggenschap en ontslaggronden.

Het doel van deze training is om alle deelnemers op praktische wijze handvatten te geven om in de praktijk op efficiënte wijze gebruik te maken van bestaande en toekomstige wet- en regelgeving. Dit zullen we doen door prikkelende stellingen in te brengen, vragen uit de praktijk te behandelen en voorbeelden voor te leggen. 

Kortom, wil jij jouw kennis over Arbeidsrecht in 4 avonden opkrikken zodat je dit daarna in praktijk kan toepassen? Schrijf je dan nu in via onderstaande button. 

Masters Academy Partner: De Clercq Advocaten Notariaat
Aantal avonden: 4
Maximaal aantal deelnemers: 15

Lesdata:Dinsdag 10 mei, dinsdag 17 mei, dinsdag 24 mei en dinsdag 31 mei

 

'De cursus Arbeidsrecht kan ik zeker aanraden. Toen ik hoorde dat ik mij kon aanmelden voor deze cursus heb ik dit meteen gedaan. Ikzelf had mede door mijn opleiding nog weinig kennis over arbeidsrecht en dit wilde ik heel graag via Masters ontwikkelen. De gegeven lesstof was makkelijk te volgen, er was ruimte voor vragen en de sfeer was aangenaam. De locatie waar het werd gegeven (op het kantoor van Masters) vond ik ook heel fijn. Er was genoeg ruimte voor het aantal deelnemers en er waren genoeg faciliteiten.'
Lisa Barbieri
Volgde de training arbeidsrecht

Informatie:

  • Locatie: Schiekade 45, Rotterdam
  • Datum: Di 10 mei 2022
  • Duur: 4 avonden
  • Kosten: €1395,-