image
image

Raimond Honig MBA

Raimond Honig MBA is Chief Operating Officer bij de Masters Group BV. Daarnaast is Raimond deeltijd verbonden aan opleidings- trainings- en coachingsbureau CMI BV in Zoetermeer.

Zijn zeer praktische en kritische inslag maakt dat hij als ondernemer en als trainer/coach verfrissend en resultaatgericht werkt. Hij deed uitgebreide ervaring op in de zakelijke dienstverlening, gaf jarenlang leiding aan een consultancykantoor en is daarna het ontwikkelingspad ingeslagen. Raimond studeerde opleidingskunde en behaalde cum laude zijn mastergraad in de bedrijfskunde. Ook volgde hij nationaal en internationaal allerlei opleidingen en trainingen.
Hij schreef zelfstandig en in co-auteurschap 7 boeken. Momenteel schrijft hij in co-auteurschap aan zijn achtste boek: ‘De financial als Businesspartner’.

Raimond is gecertificeerd lid van de International Board of Certified Trainers, gecertificeerd Personal Coach (CPC), Gecertificeerd Budgetcoach, Schuldhulpverlener en NOC/NSF gecertificeerd Vechtsportleraar (KSS3).
Naast zijn werk is Raimond actief als vechtsportleraar en reist en fotografeert hij graag. Raimond is getrouwd met Bionda en de trotse vader van dochter Joy (1995) en zoon Robin (2008).

image

Drs. Hinrich Slobbe

Wisdom in Finance. Het lijken twee begrippen die ogenschijnlijk weinig met elkaar te maken hebben. Bij financieel management gaat het vaak om de getoonde ‘werkelijkheid’ achteraf (het is wat het is…..) terwijl bij wijsheid filosofische gedachten worden verwacht. Hoe kan je deze twee werelden in elkaar schuiven zodat vanuit financiële inzicht vergezichten ontstaan? Dromen met realiteit op je netvlies? Strategische keuzes werkelijkheid laten worden in operationeel handelen?

Daar staat Wizfiz voor. Hinrich Slobbe is een doorgewinterde dromer met scherpe inzichten in financiële sturing en toekomstgerichte creativiteit. Didactiek die soms een beetje pijn doet maar altijd met humor.

Inmiddels werkt hij ruim 39 jaar als financieel adviseur en trainer. Begonnen als 21-jarige leraar in het mbo en hbo. Na het afstuderen in de Bedrijfseconomie heeft hij zich volledig gestort op het bedrijfsleven en de publieke sector. Onderwijs is daarbij altijd in de buurt gebleven en daarom doceert hij veel in zeer diverse post-hbo programma’s. De laatste 8 jaar als associate-professor financieel management, riskmanagement en corporate governance bij Business School Nederland. Dit is een Action Learning school waar executives naast hun werk, met veel zweet, soms ook tranen, hun MBA behalen.

Hinrich leest en studeert graag. Hij is sportief actief met golf en wintersport en met het medebesturen van een hockeyvereniging en een ondernemersfonds. Gelukkig heeft hij ook nog tijd voor gezin, familie en vrienden.

image